BOSANAC UDARIO NA CECU Pred svima je potkačio kao niko pre, ona ostala bez teksta
Foto: Youtube/Printscreen

U poslednjoj emisiji Zvezda Granda došlo je do žestokog okršaja između Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca.

Naime, u prvom ženskom duelu predstavile su se Irma Hasić iz Bosančevog tima i Nevena Novaković kojoj je mentorka Marija. Žiri je nakon njihovih nastupa dao bodove Irmi koja je osvojila maksimalan broj glasova, dok je Nevena prošla sa glasom manje.

Ceca je iznela svoje mišljenje o kandidatkinjama, međutim, njen komentar se nije svideo Bosancu, pa je osuo paljbu po koleginici.

Naime, u prvom ženskom duelu predstavile su se Irma Hasić iz Bosančevog tima i Nevena Novaković kojoj je mentorka Marija. Žiri je nakon njihovih nastupa dao prednost Hasićevoj koja je osvojila maksimalan broj njihovih glasova, dok je Novakovićeva dobila glas manje.

Ceca je iznela svoje mišljenje o kandidatkinjama, a njen komentar se nije svideo Bosancu, koji ju je potkačio.

Na kraju, Bosanac je pohvalio svoju kandidatkinju koja je dobro pevala uprkos problemu sa krajnicima. A nakon toga, dok je Bosanac napuštao svoje mesto došlo je do koškanja sa Cecom koja ga je pitala zbog čega je proziva.d

- Nemaš stav. Vidi kako Mili ima stav, a ne ne znam za koga bih glasala… Važno je da je tvoj savršen, ubi te skromnost - odbrusio je Stojković, prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading