ĐORĐU DAVIDU ODUZETE PUTNE ISPRAVE Oglasilo se tužilaštvo, posle saobraćajne nesreće sud ispituje sve okolnosti
Printscreen/Zvezde Granda

Roker Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je jedna žena poginula.

Kako mediji saznaju, muzičar je u dobrom zdravstvenom stanju, a ovim povodom oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu.

- Đorđu Nikoliću su određene mere sigurnosti - oduzimanje putne isprave i obaveza da se javlja nadležnom Sudu do ispitivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće - navode iz tužilaštva za "Blic".

Podsetimo, uposlednjem saošštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Kumanovu, rečeno je sledeće:

- Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu saopštilo je da da je žena poginula u saobraćajnoj nesreći kod graničnog prelaza Tabanovce. Kako navode, pregažena je nakon što je izašla iz automobila.

- Nakon prethodnog sudara dva vozila, na jedan od automobila je naleteo "opel insignija", a srpski mediji tvrde da je automobilom upravljao srpski pevač Đorđe David.

Kako piše makedonski portal Faktor.mk, oba incidenta su se dogodila zbog guste magle i smanjene vidljivosti.

 - Prema prvim informacijama, prvobitni sudar dva automobila makedonskih tablica, "volksvagen polo" i "volksvagen golf", nastao je kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u nepropisnom smeru. Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz jednog vozila je izašla iz istog i u tom trenutku na nju je naleteo automobil "opel insignija" srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Kumanovu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading