OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U MAKEDONIJI: Evo šta kažu o nesreći u kojoj je učestvovao Đorđe David
Printscreen/Zvezde Granda

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20 časova u Severnoj Makedoniji.

Dva automobila su se sudarila, a roker Đorđe David je naleteo na ženu koja je stajala ispred i pokosio je, dok je njena ćerka bila u blizini.

Povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila u Makedoniji, a u kojoj je učestvovao Đorđe David, oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu.

- Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu saopštilo je da da je žena poginula u saobraćajnoj nesreći kod graničnog prelaza Tabanovce. Kako navode, pregažena je nakon što je izašla iz automobila.

- Nakon prethodnog sudara dva vozila, na jedan od automobila je naleteo "opel insignija", a srpski mediji tvrde da je automobilom upravljao srpski pevač Đorđe David.

Kako piše makedonski portal Faktor.mk, oba incidenta su se dogodila zbog guste magle i smanjene vidljivosti.

 - Prema prvim informacijama, prvobitni sudar dva automobila makedonskih tablica, "volksvagen polo" i "volksvagen golf", nastao je kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u nepropisnom smeru. Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz jednog vozila je izašla iz istog i u tom trenutku na nju je naleteo automobil "opel insignija" srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Kumanovu.

- Izdat je nalog za obdukciju preminule, kao i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama. Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode - zaključeno je u saopštenju.

Đorđe David, između ostalog, naveo je u izjavi za medije kako su ga testirali na nedozvoljene supstance, na kojima je negativan.

24sedam

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading