RUŠKA JAKIĆ POTKAČILA JOVANU JEREMIĆ: Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke
Foto: Youtube/Printscreen

Čuvena  Ruška Jakić nedavno je komentarisala koleginice sa televizije, pa je tom prilikom iznela šok tvrdnje da se 90 odsto voditeljki bavi najstarijim zanatom.

Nije štedela čak ni Jovanu Jeremić.

- Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! - objasnila je Ruška Jakić, pa nastavila:

- Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi! - otvoreno je ispričala.

- Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam, šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče. Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče, one u medijske kuće dolaze čudnim putevima. Što se Jovane tiče... Ona je našla način na koji misle da će da bude najpopularnija i ja joj skidam kapu. Videćemo koliko će trajati - rekla je jednom prilikom Ruška Jakić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading