Peđa Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Peđa Jovanović otvorio je dušu i progovorio o očinstvu i činjenici da možda nije bio dobar otac svojoj deci.

Peđa, ima troje dece iz braka sa Anom, a sada ističe da zbog brojnih nastupa i obaveza, ne stiže da provodi mnogo vremena sa naslednicima.

- U zadnje vreme teže malo, ali eto, trudim se koliko mogu. Ne mogu da kažem sad da sam neki otac za primer, ali trudim se maksimalno da svoje slobodno vreme provodim sa decom, da idemo u park, u igraonice... - rekao je pevač i dodao:

- Kajem se zbog nekih momenata, nisam bio posvećen maksimalno deci, ali Bože moj. Apsolutno su obezbeđeni, ništa im ne fali i imaju pažnju kad ja nisam tu, tu je neko ko ih voli i ko se brine. Kad pogledam moje odrastanje, ne valja ni kad je uvek sve savršeno. Čovek da bi bio malo bolji, ne može da sve bude potaman. Ne valja da bude sve savršeno, ali trudimo se stvarno da odrastaju sa puno ljubavi i da im ništa ne fali – zaključio je Jovanović za "Grandonline".

Podsetimo, pevač Peđa Jovanović otkrio je nedavno da je prethodna godina bila najbolja za njega, jer je uspeo da se reši poroka zbog kog ga je i supruga ostavila. 

On ne krije da mu sve krenuo nabolje od trenutka kada je rešio da ode na lečenje.

 - Kad sam shvatio da to ničemu ne vodi, kad sam dotakao dno, ja sam hteo da se lečim, da idem do kraja i mislio sam da će to trajati godinama, odvikavanja, lečenja, ustanove, bio sam spreman na sve. Imaju neki blokatori koji se ugrađuju ne znam kako, čak i to sam hteo, međutim uzeo sam neku literaturu da se malo pripremim šta me čeka i dosta mi je pomoglo tih nekih nekoliko pametnih stvari, knjiga koje su napisali mnogo pametniji od mene vezanih za alkohol, gde je objašnjeno kroz neke primere. Bukvalno kao da je neko isključio neki prekidač u mom mozgu, prestalo je da mi se traži, moj organizam je prestao da traži alkohol preko noći. Mnogi moji drugari imaju sličan problem, pa mi traže savet kako da ga reše, meni je pošlo za rukom - iskren je bio Peđa, koji priznaje da je sve teklo kako treba dok kako, sam kaže, nije izgubio kompas.

- Ljudi će misliti da propagiram da niko ne sme da pije, ljudi, pijte slobodno, ali umereno, nemojte kao ja nemati meru. Sve je normalno kad je umereno, nisam ja ni najmlađi, a i dugo godina sam u kafani. Jedno je vreme bilo kako treba, a poslednjih godina sam izgubio kompas i kontrolu, nije vodilo ničemu. Jovanović se prisetio svog prvog nastupa, i to baš za novogodišnju noć koja se završila neslavno, opet zbog alkohola - rekao je on nedavno za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading