Nina Pavić
Foto: Printscreen/Grand

Sestra legendarne pevačice Merime Njegomir i učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nijue kasno" preminula je.

Legendarna pevačica Merima Njegomir napustila nas je u 69. godini nakon borbe sa opakom bolešću, kao njena sestra Nina Pavić, koja je svojevremeno govorila o svojoj dugoj i teškoj borbi sa karcinomom.

- Ako svojom pričom ubedim bar jednu devojku, ženu da ode kod lekara na preventivni pregled i da tako spasem nečiji život, biću srećna- govorila je Nina koja tokom učešća u takmičenju „Nikad nije kasno“ nije želela da priča o svom zdravstvenom stanju.

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti- rekla je pevačica tada i otkrila da dugo bije bitku sa opakom bolešću.

- Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, na žalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 23 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to. Ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško - pričala je za "Grand" Nina kojoj su metastaze u leđima dodatno otežavaju kretanje.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading