SMRT JU JE SPREČILA DA ISPUNI OVU ŽELJU Sestra Merime Njegomir nije dočekala da se ovaj plan ostvari! 14:40 Vip 0
SESTRA MERIME NJEGOMIR NIJE PRISUSTVOVALA NJENOJ SAHRANI Umrle od iste bolesti, a evo zašto je tada bila sprečena! 14:30 Vip 0
DUGO SE BORILA, VIŠE NIŠTA JE NE BOLI: Ćerka Merime Njegomir slomljena od bola, kroz suze otkrila sve o tetkinim poslednjim danima! 14:19 Vip 0
IMAM METASTAZE, SADA JE NAJTEŽE Sestra Merime Njegomir imala je osam karcinoma, a zbog ovoga je ćutala o svemu! 14:03 Vip 0
N.Denda "IMAM METASTAZE, SADA JE NAJTEŽE" Sestra Merime Njegomir više od 20 godina vodi borbu sa opakom bolešću: Imala sam osam karcinoma! 09:45 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. PODMETALI SU JOJ NOGU! Sestra Merime Njegomir otkrila sve o pevačicinoj poslednjoj neostavrenoj želji 08:34 Vip 1
Alo/Đ.M. SESTRA MERIME NJEGOMIR I DALJE NEUTEŠNA! U potresnoj objavi otkrila detalje poslednjeg razgovora: Rekla si mi da si umorna, a onda su mi javili... 11:19 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. SVI ĆE SE OPROSTITI OD TEBE, A JA NEĆU! Sestra Merime Njegomir neće prisustvovati sahrani, a reči kojima se oprostila od nje slamaju srce! 10:24 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21