Saša Popović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Saša Popović u skladnom je braku sa pevačicom Suzanom Jovanović, koji traje već tri decenije, a malo ko zna da je pre nje sa ovim pevačicama maštao o zajedničkom životu.

Saša je u mladosti važio za velikog zavodnika, a činjenica je i da je bio miljenik nežnijeg pola, te je u javnosti procurila informacija da je bio u vezi sa čak dve poznati pevačice pre Suzane.

Jedna od njih je pevačica Neda Ukraden. Navodi o njihovoj aferi tada su ispunjavali sve naslovnie medija, a folkerka je nedavno govorila na tu temu.

- Sa Popovićem je bilo lepo druženje, sve je bilo lepo. Nisam rekla da sam ja htela avanturu, mi smo se družili, događaji, priredbe... Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lepo, kad je prestalo biti lepo, završili smo. Ja sam sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja rekla, ko pročita znaće zašto nismo zajedno - istakla je Neda u emisiji "Amidži šou".

Pored Nede, Popović je zaveo i njenu koleginicu, Zlatu Petrović, tada jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj estradi.

- Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio kako lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Kad sam ga pitala šta, on je rekao: "Da se prezivaš Popović" - rekla je svojevremeno pevačica i dodala:

- Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor 'Zama' i radio je sa 'Slatkim grehom'. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji - izjavila je pevačica koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading