Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić beleži uspehe na Pink televiziji već godinama, međutim, juče je obelodanjeno da joj je Željko Mitrović za mesec decembar skinuo 50% od plate, jer nije postupila po propisanim pravilima - tačnije oglušila se o mišljenje dvoje ljudi jer ih nije ni pitala za savet.

Naime, kako je na samom kraju svog Jutarnjeg programa izjavila, protekla tri dana obeležili su njeni jutarnji, a posebno intervju koji je juče, 12. januara, odradila sa Željkom.

- Najveći skok čitanosti je bio juče nakon intervjua Želja Mitrovića, znači taj godišnji intervju je oborio sve rekorde čitanosti. Ne psotoji nijedan sajt koji nije objavio vest juče da smo razgovarali, naravno njegovu odluku da budem kažnjena što sam ja onako viteški prihvatila. Kada je od Željka, i kazna je med - rekla je Jovana.

Vesta da je danas, posle smanjenja plate ručala ajvar i hleb, posebno ju je nasmejala.

- U svakom momentu kada bi ste ušli na Gugl iskakla bi neka vest iz našeg intervjua. Danas je glavna vest da sam jela ajvar i hleb posle smanjena plate. Kada moje kolege napišu nešto niakda to ne demantujem, tako je - izjavila je ona.

I na samom kraju imala je poruku za sve svoje gledaoce.

- Moja poruka je da čuvate svoju dušu, da je oplemenite svakog dana nekom stvari koja je čini boljom. Kako god, za kraj pesma, a mi se vidimo u petak sledeći - izjavila je Jovana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

14.01.2024 14:45

Da joj Zeeljko .logopeda vidis da em.muca em.nema dikciju. Nezna da razgocetno Prica .pa .mumla. ili.lupeta besmislice