Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić beleži uspehe na Pink televiziji već godinama, međutim, danas je obelodanjeno da joj je Željko Mitrović za mesec decembar skinuo 50% od plate, jer nije postupila po propisanim pravilima - tačnije oglušila se o mišljenje dvoje ljudi jer ih nije ni pitala za savet.

Čelnik televizije "Pink", Željko Mitrović kaznio je voditeljku Jovanu Jeremić sa polovinom decembarske plate i to zbog jednog gosta kojeg je voditeljka ugostila nedavno.

Naime, ovo nije bio prvi problem, jer je pre nekoliko meseci, tačnije u septembru Željko već upozoravao Jovanu zbog gostiju.

- Kad čujem ovu najavu sklonu preterivanju, dođi mi da te upozorim kao tvoj urednik da budeš malo opreznija i da pokušaš da me ne učiniš, kao što ponekad učiniš ove razne ludake, koji dolaze kod tebe u emisiju. Izvinjavam se jer ne želim nikog da uvredim. Ono, brate, nije normalno ono što pogledah pre neko jutro - izjavio je tada Mitrović tokom gostovanja kod nje i skrenuo joj pažnju na koga je mislio.

- Neki čovek u belom sakou, govori o nekim svećama, pa mota crveno kanapče. Onda se tu neka žena usprotivi kaže to je genetska magija. Ja sam očekivao da ćete vi svi u nekom trenutku da prsnete od smeha, međutim, vi ste i dalje ozbiljni. Pogledam rejtinge, vidim rejtinzi rastu i vidim da je to najbolji mogući zabavni program koji smo imali, s time da moraš da paziš da ne uvedemo ljude u zabludu jer je to ozbiljna stvar, posebno kada su nadri ludaci u pitanju. Zato te molim javno da ih se rešiš što pre jer nije dobro ni za tebe, ni za mene, ni za televiziju. Ostalo svaka čast, moram da te pohvalim na rejtinzima. Ovu sezonu si opet krenula rekordno - rekao je Mitrović tada.

Podestimo, sada se pojavio snimak gde je zabeležen momenat i odluka čelnika Pink televizije, kao i obrazloženje zašto je donesena takva odluka:

- Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila - rekao je Željko.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim - rekao je Željko.

- Što? - pitala je Jovana.

- Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je Mitrović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading