Aleksandra Prijović
Foto: Printscreen/Foto: BlicTv

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović niže uspehe, a oduvek je isticala da su joj najveća podrška, pored roditelja, bake i deke, i suprug Filip Živojinović, kao i sin Aleksandar.

O Prijovićkinom životu se gotovo sve zna, ali možda neki ne znaju da je Aleksandra pre Filipa i Ljube Perućice, bila u vezi sa jednim poznatim folkerom.

U pitanju je bivša zvezda Granda, Amar Gile, a oni su u emotivnoj vezi bili pre više od deset godina.

Amar se u međuvremenu oženio, oni jedno drugom retko, gotovo nikada, ne spominju tokom intervjua, a on je jednom prilikom otkrio, budući da se takođe i on oženio, da mu Aleksandra nije čestitala na prinovi.

- Aleksandra mi nije čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog našeg dueta koji smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, zaista je cenim i poštujem. Sve što je bilo desilo se davno i nismo se rastali u svađi - rekao je on jednom za domaće medije.

Podsetimo, Ljuba je nedavno i progovorio o vezi sa Aleksandrom, za koju ga često pitaju. 

- Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje - rekao je Perućica

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading