nikolija jovanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Nikolija Jovanović otkrila je koliko se praznici u njihovom domu razlikuju otkako imaju ćerke Reu i Hanu. 

- Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona.Iako joj je teško da izabere poklon za supruga, ona nije zahtevna kada su pokloni u pitanju, te Relja ume da izdvoji i veću sumu novca kako bi je iznenadio.

- Verujem da sam lagana, nisam razmišljala o tome, ali obraduju me. Relja ne kupuje na sitno, on kad kupi, on kupi da ne mora narednih deset godina. Ne dajem signal, on zna da napravi iznenađenje - iskrena je Nikolija koja voli da je porodica na okupu za praznike, iako to često nije moguće jer se oboje bave poslom koji nema radno vreme i slobodne dane tačno utvrđene.

Pevačica će svoju publiku u ovoj godini obradovati novim albumom.

- Pripremam album za mart, uveliko je pri kraju. Novi album, iako je nezahvalno da kažem, biće po meni najbolji do sada. Nekako najzreliji, a opet ima pesama koje niko nije čuo, ima i repa i balada - kaže ona i dodaje:

- Ne razmišljam kako će da prođe album, razmišljam da ne razočaram sebe. Ovo je prvi album na kojem nisam pravila kompromise. Reja nije mnogo uticao. Nisam u fazonu da mora da se pozabavi mojom muzikom - rekla je ona za "Blic". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading