Vesna se oporavila
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Folk zvezda Vesna Zmijanac, proslavila je 67.rođendan.Pevačica je danas veliko estradno ime, ostvarena majka i baka dve devojčice Hane i Ree.

Na današnji dan 1957. godine rođena je Vesna Zmijanac jedna od najvećih muzičkih zviezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šoubiznis u domenu javnog nastupa.

Osim pevačke karijere, pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova – „Sok od šljiva“, „Kamiondžije 2“, „Kamiondžije opet voze“.

Iz braka s bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je kćerku Nikoliju, koja je po ugledu na majku započela svoju pevačku karijeru 2010-ih.

Pojavljivala se u rijalitijima Survivor Srbija 2010. godine, zajedno sa svojom kćerkom, i Farma 2016, koji je svojevoljno napustila nakon što je saznala da je Nikolija trudna, a zatim bila diskvalifikovana.

Karijeru je započela 1979. godine singlom “Ti nisi čovek koji zna da voli”, poslije kog je usledilo još nekoliko singlova i prvi album 1982. godine. Iste godine se pojavljuje u filmu Sok od šljiva i skreće veliku pažnju na sebe. 1985. snima svoj veliki hit Nevera moja, čiji je autor Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesnin bivši suprug.

Danas je Vesna ponosna baka koja vreme provodi na svom imanju na Bukulji gde je redovno posećuje ćerka Nikolija sa svojom decom koju je dobila u braku sa poznatim reperom Reljom Popovićem.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading