Lena
Foto: Alo/NikolaTodorović/Alo!

Majka poznate džez pevačice Lene Kovačević, Nada Kovačević, i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, preminula je.

Tužnu vest saopštila je javnosti Lena na svom Instagram profilu. Neutešna pevačica podelila je fotografiju svoje majke i javno se oprostila od nje emotivnim rečima.Ona se sada oglasila na svom Instagramu i tom prilikom je otkrila potresne detalje.

Moja dobra majka je poslednjih godina bila sasvim nepokretna. Najduže je išla u Manastir Vavedenje na Senjaku. Volela ga je svim srcem - napisala je Lena, a potom nastavila.

- Između ostalih čuda, najpoznatiji je po podizanju nepokretnih. Slava tebi, Bože - zaključila je Lena.

Inače, Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i naslednice, nije bavila umetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cenjenu i uspešnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

O njenoj bolesti sa kojom se duže vreme borila, ali i o tome šta u njenom životu znaci Nada, Lena je govorila ranije:

- Najteži su svakako rastanci sa voljenim ljudima, bolesti i mnogo različitih iskušenja. Ali se trudim da uvek zadržim veru. Ona je ta koja me je držala i vodila kad god mi je bilo teško. Mislim da je prethodni period, pogođen virusom, bio veoma težak svima. Neki su samo malo lakše, a neki teže to podneli. Smatram da se o tome nedovoljno priča - ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading