Darko Tanasijević
Foto: Privatna arhiva/Foto: Jelena Simonović

Voditelj Pinka Darko Tanasijević sumirao je za Alo! utiske iz 2023. godine i otkrio nam je da se opet zaljubio u osobu koja mu je zavrtela mozak dok je bio tinejdžer. Zato u 2024. godini ima jednu veliku želju.

- Prilično sam realan, nemam neke velike, nedostižne snove, već se trudim da idem korak po korak, što manja očekivanja, manja su i razočaranja. Međutim, jako želim jednu osobu i verujem da će uskoro, nadam se, konačno, suštinski i regularno biti moja.

Na pitanje da li je emotivno ispunjen, Darko je rekao:

- Emotivno sam dopunjen, ali ne i u potpunosti ispunjen. Krajem godine potpuno neočekivano i nenadano desila mi se osoba za kojom sam odlepio kao tinejdžer, koja mi je pred kraj godine ozbiljno zavrtela mozak i skroz poremetila! Međutim, kao i uvek u mom slučaju, uvek postoji ono „ali“ i neka začkoljica, prepreka da bi to bilo potpuno, jasno i definisano. Jako bih voleo da se sve to definitiše, eto, već početkom godine ili da mi period eventualnog oporavka bude što kraći.

Darko se prisetio i kako je u detinjstvu proslavljao doček Nove godine.

- Kada sam bio mali, za doček je uvek bilo nas nekoliko porodica. Imao sam tu sreću da mi je kuća uvek bila puna što familije, što porodičnih prijatelja. Na prijatelje mojih roditelja gledam kao na svoje druge roditelje, a na njihovu decu kao na braću i sestre. Uvek je bilo dobre klope, pića, grickalica, muzike i graje - naveo je, i dodao da je pomalo tužan kad se seti tog perioda.

- Odrastanje, preseljenje i brz način života doveli su do toga da takva druženja budu sada retka.

Voditelj je otkrio i da je obožavao da kiti jelku.

- Mamu smo uvek molili već tokom prvih decembarskih dana da raspakuje jelku da je što pre okitim. Ali kada je trebalo raskititi i spakovati jelku, negde oko Srpske nove, uvek sam hvatao krivinu.

Nadam se da ću se osloboditi stresa

Govoreći o očekivanjima u 2024. godini, Darko je istakao da se nada da će uspeti da presloži prioritete jer mu je ova godina bila prilično stresna.

- Bila je ovo dobra, uzbudljiva, ispunjena, ali i stresna godina za mene. Donela mi je mnogo prelepih trenutaka, najlepši se desio u maju, kada sam postao stric i dobio bratanca Vuka. Zato mi je glavni cilj u 2024. da se presaberem, da se što više oslobodim stresa, drugačije malo posložim prioritete i više vremena nađem za sebe, za porodicu i prijatelje - istakao je Darko za Alo!.

Piše: Amina Jusović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading