Janjuš
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević govorio je o tragediji koja je zadesila porodicu Janjušević. 

Naime, on je otkrio kako je reagovao kada je među prvima saznao za tragičnu vest. 

- U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa - izjavio je Darko na samom početku.

Tanasijević se potom čuo sa Janjušem, koji je u međuvremenu izveden iz "Bele kuće".

Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku - rekao je Tanasijević i dodao:

- Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u "Zadruzi" i "Eliti" smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihaila nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto - otkrio je Darko za "24sedam". 

Podsetimo, Janjušev mlađi brat, Mihailo, biće sahranjen danas u rodnom Prijepolju na groblju "Dvorine". Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na Kolovratu. Povorka kreće ispred porodične kuće u 12:00.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading