Tamara Đurić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Tamara Đurić poznata je po brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

Iako je juče izvadila silikone iz grudi, te priznala da je odlučila da se vrati prirodnom izgledu, starleta je jednom prilikom otvoreno govorila o svojim zahvatima i otkrila da ih je bilo preko sto.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara jednom prilikom. 

Na internetu se mogu pronaći fotografije Tamare Đurić pre estetskih intervencija, a mnogi su mišljenja da na njima izgleda neprepoznatljivo.

- "Druga žena", "Upropastila se baš", "Šta joj je sve ovo trebalo", "Od stare Tamare nije ostalo ništa", "Bila je prirodno lepa devojka pre" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, starleta Tamara Đurić pre izvesnog vremena pojavila se na televiziji i otkrila svima da joj je turski hirurg uništio nos, zbog čega je porede sa pokojnim pevačem Majklom Džeksonom. Tamara je odlučila da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a Turčina da tuži.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading