Milica Milša
Foto: Printscreen/Printscreen

Glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jovanović na proslavi poslednje klape serije "Zakopane Tajne", govorili su o poslovnim projektima, ali i o braku, i ko je kome najveća podrška.

Oni ne kriju koliko su zadovoljni reakcijom publike na pomenutu seriju, ali ističu da se nikada nisu posvađali na setu. 

- Ne, ne. Kad je serija u pitanju zaista je neprevaziđen, i mislim da je cela ekipa, glumci, reditelji i svi koji rade, da su jako zadovoljni.

- Mi smo tandem, pun ljubavi i poštovanja. Mi smo neko ko podržava jedno drugog u svemu što radi. Morate imati osobu koja vam je podrška u životu. Ona jeste moja najveća podrška, ja se trudim da budem njena, našem detetu smo podrška. Za porodicu je bitno to da budemo jedni za druge tu - Istakao je Jokanović i otkrio da li je ljubomoran na Milicine udvarače.

- Ja toliko radim da to ne primećujem. To može da bude na početku veze, kada ste mlađi. Mi već dugo plovimo na velikom kruzeru, koji se zove brak i život, da bi primetili te male turbulencije. Meni jako godi što je moja žena, ne samo ovako lepa. Ona je pre svega dobar čovek, beskrajno plemenita i dobra. Puna nežnosti i puna brige za sve - rekao je on za "Informer". 

Upravo ove reči raznežile su Milicu Milšu, zbog čega se ona rasplakala pred kamerama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading