Milica Milša
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Milica Milša želi da dovede svoju liniju do savršenstva, i čini se da će joj to poći za rukom u rekordnom roku. Vrlo brzo uspela je da skine čak 10 kilograma, a kako je sama rekla ni u jednom trenutku nije bila gladna, a to može samo sa dobro izbalansiranom ishranom.

Glumica je izbacila dve vrste namirnica - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je Milica ove godine.

Za doručak naša glumica pojede ovsenu kašu, ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

- Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam - rekla je glumica za magazin "Hello!".

Takođe je istakla da je promenila ishranu prvenstveno zbog zdravlja, ne zbog izgleda.

Podsetimo, glumica Milica Milša i njen suprug scenarista Žarko Jokanović su se oglasili na društvenim mrežama pre nekoliko dana. 

Oni su, kako navode, žrtve internet prevare.

- Obaveštavam sve da je na najbestidniji način na internetu puštena lažna reklama za preparat za mršavljenje, u kojoj je plasiran tekst koji nikada nisam napisala i zloupotrebljene moje privatne i profesionalne fotografije, sa ciljem obmane javnosti - napisala je Milica Milša.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading