REGION BRUJI O NJOJ! Šok! Pevačica napustila estradu da bi šeiku bila 23. žena
Foto: Alo/Printscreen

Bosanska pevačica Alma Tucaković navodno je napustila estradu da bi živela potpuno drugačiji život sa šeikom i to kao njegova 23. žena.

Kako su prenosili mediji širom regiona, ona je i sama progovorila o tome da se povukla iz sveta muzike i sa estrade, jer više nije želela da peva, a i zato što joj prija novi život.

- Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze - ispričala je Alma Tucaković jednom prilikom za bosanski magazin "Express 201", te se osvrnula na svoj brak sa šeikom: 

- Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta da ubeđujem. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem da živim. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno!

Podsetimo, nekadašnja pevačica Alma Tucaković već neko vreme živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a medijima na Balkanu posebno je interesantan njen ljubavni život u Dubaiju. Ona je potvrdila da su priče o njenom braku sa šeikom istinite, te da, iako je batalila pevanje, tek sada uživa u životu onako kako je oduvek želela.

(Republika)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading