Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, pa ni sada nije oklevala da svoje mišljenje o doktoru Branimiru Nestoroviću iznese javno. 

Ono što muči Jelenu su mogući novi izbori za koje, kako kaže, nema šta da obuče. 

- Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi - pisala je Jelena i dodala:

- Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

Podsetimo, Jelena je u nedelju obavila svoju građansku dužnost i izašla na izbore. Međutim, kako je sama istakla, doživela je veliku neprijatnost tokom glasanja. 

- Obavila sam građansku dužnost. Malo smo istrpeli uvrede od strane koordinatora, ali eto, valjda je to cena kad si javna ličnost. Ja sam stajala u redu, ne znam zašto ni čime sam to zaslužila. Umesto da se bave time da naprave malo reda, da ne stojimo svi u ovakvim gužvama, posebno stariji ljudi i invalidi, oni su se bavili time da vređaju mene. Ali dobro, nisam imala nikakav komentar i to je to - istakla je ona.

Poručila je da je veoma važno iskoristiti svoje glasačko pravo:

- Najvažnije, apsolutno najvažnije. Zato što je reč o budućnosti naše zemlje, nas, naše dece i treba da izaberemo one najbolje - dodala je Karleuša.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading