Karleuša
Foto: Alo/Miloš Miletić

Pevačica Jelena Karleuša u nedelju obavila je svoju građansku dužnost, ali njen dolazak na glasanje nije prošao bez incidenta. 

Naime, kako je i sama otkrila okupljenim novinarima, ona je doživela veliku neprijatnost na biračkom mestu na Savskom Vencu i to od koordinatora koji su bili tu da zavedu red i mir. 

- Obavila sam građansku dužnost. Malo smo istrpeli uvrede od strane koordinatora, ali eto, valjda je to cena kad si javna ličnost. Ja sam stajala u redu, ne znam zašto ni čime sam to zaslužila. Umesto da se bave time da naprave malo reda, da ne stojimo svi u ovakvim gužvama, posebno stariji ljudi i invalidi, oni su se bavili time da vređaju mene. Ali dobro, nisam imala nikakav komentar i to je to - istakla je ona.

Poručila je da je veoma važno iskoristiti svoje glasačko pravo:

- Najvažnije, apsolutno najvažnije. Zato što je reč o budućnosti naše zemlje, nas, naše dece i treba da izaberemo one najbolje - dodala je Karleuša.

Podsetimo, Karleuša je oduševila je sve prisutne, prvenstveno svojom odgovornošću, a zatim i stajlingom, budući da je "izdominirala" u potpuno crnom autfitu. 

Tašna je posebna priča - u pitanju je "Šanel" (Chanel) model iz klasične kolekcije, izrađen od najfinije, proštepane teleće kože i metala u tonovima zlata. Cena je, na sajtu modne kuće, oko 11.000 dolara odnosno oko 10.000€.

Inače, pored preskupe torbe, ono što je još privuklo pažnju mnogih je cvet koji liči na mak. Cvet maka je trajni simbol sećanja i nade, posebno u znak priznanja Oružanih snaga širom sveta. Stari Grci su mak povezivali sa obiljem i plodnošću.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading