Martina Jozinović
Foto: Printscreen/Printscreen

Prošlogodišnja takmičarka Zvezda Granda, Martina Jozinović, pokupila je brojne simpatije publike još tokom svog učešća u ovom šouu.

Iako su je svi očekivali u ulozi pobednice, Martina nije doživela pobedu, ali to je nije sprečilo da nastavi da gradi svoju karijeru.

Martina je tako započela da nastupa sa svojim bendom, a koliko joj dobro ide svedoči video koji se pojavio na društvenim mrežama. 

 

@fakatcombo Martina i FAKAT COMBO band pokidali ovu pjesmu! #fakatcombo #fyp #band #martinajozinovic #music ♬ Originalton - FAKAT COMBO

 

Naime, na videu se primeri da Martina nastupa na privatnom veselju gde su brojne zvanice okupljene oko nje.

Atmosfera je bila na vrhuncu tokom cele večeri, a energija je došla do usijanja kada je Martina zapevala pesmu Selme Bajrami "Pijanico". 

Svi prisutni su tokom izvođenja stihova ove pesme pali u trans, te pevačicu počeli da kite novčanicama, a gotovo je nemoguće ne primetiiti da je Martina samo za izvođenje refrena dobila 2.000 evra bakšiša!

Podsetimo, Martina se u Zvezdama Granda takmičila prethodne sezone, a mentorka joj je bila Marija Šerifović koja je nedavno postala majka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading