Milan Laća Radulović
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Na današnji dan pre godinu dana, u ranim jutarnjim satima, ekipa Hitne pomoći u tel Avivu zatekla je Milana Laću Radulovića u besvesnom stanju na ulici.

Vest o iznenadnoj smrti sina Marine Tucakovića i Aleksandra Fute Radulovića pojavila se u domaćim medijima nedelju dana kasnije.

Identifikacija je izvršena na osnovu jedinstvene tetovaže koju je pokojni tekstopisac imao na ručnom zglobu desne ruke - tetovaže u obliku krsta kako su pisali domaći mediji. 

Milan Laća Radulović

Foto: Alo/ilustracija

 

Ova karakteristična obeležja su ključna za utvrđivanje identiteta, čime je potvrđeno da je pronađeno telo zaista telo Milana Laće Radulovića.

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje. Danas ćemo posetiti i njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - rekao je kompozitor za Kurir i otkrio da spas pronalazi u radu na novim projektima.

Radulović je otkrio i da li, godinu dana od tragedije, ima neke informacije o Laćinoj smrti u Izraelu.

- Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading