SAHRANJEN MILAN LAĆA RADULOVIĆ Večno počiva pored majke i brata! Futa nad grobom sina briše suzne TUGA I JECAJI PORODICE I PRIJATELJA(FOTO/VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Milan Laća Radulović sahranjen je danas, 27. decembra, na Novom groblju u Beogradu. Na večni počinak ispratio ga je otac Aleksandar Futa Radulović, teška srca, uplakan.

- Laća je uvek imao pravu reč za sve, čak i kad uvredi. Bio je preinteligentan, izuzetno brižan, posvećen i pažljiv. Bio je strašno pravdoljubiv. Od majke je nasledio dobrotu, bio je zastitnicki nastrojen prema njoj. Preuzeo je na sebe ulogu zastitnika porodice. U zadnje vreme mi je cesto govorio „Život je za Žive”. Nemoguce je opisati Laću. Voleo je decu i stalno je govorio da bi želeo sina... - rečeno je u potresnom govoru na Radulovićevoj sahrani.

SAHRANJEN MILAN LAĆA RADULOVIĆ Večno počiva pored majke i brata! Futa nad grobom sina briše suzne TUGA I JECAJI PORODICE I PRIJATELJA(FOTO/VIDEO)

Alo

 

Uz neutešnog oca, sve vreme su bili kuma njegove pokojne supruge Marine Tucaković, Laćini baka i deda, te brojni prijatelji, ostali članovi porodice, saradnici i poznate ličnosti sa estrade.

Radulović počiva pored majke, koja je preminula u septembru prošle godine, kao i brata Miloša, bez kog je porodica ostala 2008. godine, takođe u decembru.

POTRESCNE SCENE NA GROBU LAĆE RADULOVIĆA Futa neutešan, nem od bola: Čovek pored njega nikada nije mogao da bude tužan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading