BOSANAC PRIZNAO SVE O PIJANČENJU, A TEK ŠTO VOLI BAKŠIŠ: Jao, budale, šta napravih sinoć!
Alo

Dragan Stojković Bosanac priznaje da rado uzima bakšiš na veseljima i da se ne slaže za kolegama koji kažu da im je "ponižavajuće da im neko lepi pare na čelo".

Njemu je to i te kako dobar stimulans na koji nimalo nije imun! 

Bakšiš je najveći vid zadovoljstva nekom kome sviraš. Ne može ti prepisati kuću, ne može ti prepisati nešto drugo, ali bakšiš je u svetu poznata priča, naročito na ovom istočnom delu Balkana i nadalje da ljudi izražavaju zadovoljstvo časteći. Kao kada neko radi nešto u kući, pa čovek prezadovoljan, pa ga časti jer je to, onako, evo - objašnjava Bosanac.

- Ima tih nekih pesama "Daj kume, otvori se", ali to su niske strasti u datom momentu. Možda te pesme i "rade", ali sve zavisi od visine i nivoa kuma i ostalih - priča harmonikaš, te dodaje da ne zaplače tek tako uz muziku, osim ako nije baš pod gasom:

- Ne, ne, to može da zaplače samo u pijanom stanju, pa ti onda nešto padne na pamet. Pa ti se nešto stuži. Pa kad se probudiš kažeš: "Ja budale, šta napravih sinoć" - rekao je Bosanac za Grand Online.

Podsetimo, pre desetak dana kompozotor je u domu sa prijateljima slavio rođendan, a među prvima su mu čestitali Ceca i Đorđe David.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading