Nora
Foto: Privatna arhiva/Foto: printscreen/TikTok

Nova bosanska voditeljka vremenske prognoze napravila je pometnju, a društvene mreže preplavljene su njenim snimcima i fotografijama.

Naime, Nora Šahinpašić preslikana je Adriana Lima, bivša supruga Marka Jarića i čuveni model iz reda Viktorijinih anđela, pa je s tim u vezi postala viralna na svim mrežama.

Nora ima 20 godina i više od godinu dana vodi vremensku prognozu na televizji OBN, a zbog aktraktivnog izgleda postala je hit na mrežama. Na Tik Toku njeni fanovi napravili su kompilaciju isečaka na kojima vodi prognozu i prikupili više od milion pregleda.

 

@100postobosanka "Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji." #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza ♬ Dale - Jala Brat & Buba Corelli & Hava

Bosanska Adrijana Lima", "Ista je Adrijana Lima", "Zbog nje bih prognozu gledao svaki dan", "Koliko je samo zgodna i lepa", "Prekrasna voditeljka"... samo su neki od komentara na račun lepe devojke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading