Sanja Stanković gola na snegu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka RED televizije i bivša zadrugarka Sanja Stanković danas je počastila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram vrelim snimkom sa planine. Stankovićeva trenutno uživa u Obertauernu, gradiću u Austriji u regiji Salcburg. Ovo mesto važi za jedno od najlepših alpskih skijaških predela, a Sanja koristi sve pogodnosti, pa i termalni bazen.

Atraktivna voditeljka je u jednom takvom bazenu uživala, dok je na sebi imala mini bikini i šubaru na glavi. Sve ovo je zabeležila kamera, a Sanja je vreli snimak okačila na svoj stori. Jedno je sigurno, retko koga bi ovaj snimak ostavio ravnodušnim.

Inače, Sanja se ponovo našla u žiži interesovanja javnosti zbog skandala njene bivše devojke Jovane Tomić Matore. Naime, otkad se saznalo da je Matoru Anita Stanojlović izdala sa Mateom Car, na videlo su isplivali i drugi problemi prvog gej rijaliti bračnog para.

Tako je Anita izrazila sumnju da Matora i dalje voli Sanju, te otkrila da se Tomićeva čula sa svojom bivšom tokom leta i da je zbog toga bila ljubomorna, pa je napravila haos sa Mateom. Stankovićeva je u poslednjoj izjavi ocrnila svoju bivšu.

Naime, Sanja je nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je govorila o Aniti i Matoroj.

-  Anita je prelepa stvarno, to ne mogu da osporim. Još je jako mlada i mnogo toga mora da nauči ali polako - rekla je Sanja u podkastu "Storytime".

Voditelj podkasta je prokomentarisao da je Matora "dobar lik, koji se loše zaljubljuje", na šta je Stankovićeva imala opasku:

- Matora je bila dobar lik - više nije, samo ću ti to reći.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading