Sofija i Luka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Manekenka Sofija Milošević iskreno je progovorila o udaji. 

Sofija će sledeće godine svom izabraniku dva puta izgovoriti sudbonosno "da", jednom u Beogradu, a jednom na jezeru Komo, u Italiji.

Manekenka je u razgovoru za "Exkluziv" priznala da se plaši i da ima tremu, ali da Luka i ona tog dana žele da okupe bliske prijatelje i da imaju dan koji će zauvek da pamte.

- Plaši me. Mislim, plaši me u smislu, imam neku pozitivnu tremu. Videćemo, nadam se da će sve biti onako kako smo mi zamislili. Mislim da je to dan kada mi želimo da okupimo prijatelje koji su nama najbliži i da prosto imamo jedan nezaboravan dan ili dva i da je to nešto što ćemo svi zauvek da pamtimo. Eto, više to nego da li će sve biti na mestu...prosto mislim da je to nešto što treba da bude kao neki lep, poseban momenat, koji ćemo svi da pamtimo. To je nešto što tek sledi, tako da ovaj, držite mi palčeve da sve ispadne kako treba. Iskreno, više bih se zabrinula da sam se udala trudna, jer mi je stvarno bilo važno da mi deca prisustvuju venčanju. Prelepo mi je što Aleksej sada sve razume i što će razumeti sve što se dešava oko njega, tako da mislim da bih se više zabrinula da je ta situacija bila, nego ovo. Za ovo nisam zabrinuta nimalo - rekla je ona. 

Luka je još 2020. godine zaprosio Sofiju na jahti, dok su bili na odmoru u Italiji.

Fudbaler je tada nosio košulju i kratke pantalone, a manekenka crvenu haljinu. Luka je prvo Sofiji dao buket cveća, a zatim je kleknuo pred nju i zaprosio je.

Sofija je naravno pristala, pa se pohvalila na svom Instagramu:

- Da. Hvala ti što si bio ti, hvala ti, jer se mnogo više smejem, hvala ti što me voliš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading