Dzej pomen
Foto: ATA IMAGES/Ataimages

Danas se obeležava tri godine od smrti legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Porodica je ovim povodom organizovala pomen gde je zajedno sa njihovim prijateljima posetila pevačevo grobno mesto. 

Džejeva starija ćerka Ana i mlađa Marija došle su sa muževima, a poveli su i malog Adriana. Zapravo, dečak više nije uopšte mali. Izrastao je u lepog momka koji je kulturan i lepo vaspitan.

Kako je on prvi unuk Džeja i Nade, ne čudi što ga je deda obožavao, pa je jedba suzdržao suze i trudio se da ostane jak i uteši majku i babu. Sve vreme je stajao kraj njih i pratio kao da je već potpuno odrastao šta nedostaje i kome šta treba da se doda.

Na Novom groblju, na pomenu, su se pojavili pevač Stevan Anđelković, Hasan Dudić, Vanesa Šokčić, muž Anice Dobre i njegov dobar prijatelj Mića Sovtić, kao i žena koja je do kraja bila sa njim Andrijana Tomanić.

Podsetimo, Džej je bio najsrećniji kada mu se rodio prvi unuk Adrian. Od kada je dečak stigao na svet, pevač je samo o njemu pričao i hvalio se koliko je pametan, lep i talentovan za muziku.

- Imam unuka Adriana i on je moja najveća sreća i radost - rekao je za života ponosni deda i otkrio na koga liči prvenac njegove starije ćerke Ane.

- On je čudo od deteta! Veseljak je, igra i peva. Takvi smo svi u porodici - rekao je sada nažalost pokojni Džej kada je Adrian bio još beba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading