Ivana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivša Uraganka Ivana Nikolić nastupala je pre nekoliko dana u jednom klubu. Društvenim mrežama kruže snimci sa pomenutog nastupa gde se jasno vidi da u klubu nije bilo previše ljudi. 

Ona je u klub ušetala samouvereno kao da je pun, a ljudi koji su se našli tamo otkrili su da je Ivana dala sve od sebe i dovela atmosferu do usijanja bez obzira na broj gostiju. 

 

 

- Bilo nas je 34 - napisao je mladić koji je prisustvovao Ivaninom nastupu sa kojeg je objavio više video snimaka. 

On je istakao da Ivanu u gradu u kojem je nastupala i ne poznaju toliko, pa se i to može uzeti u obzir sa situacijom u kojoj se pevačica našla. 

 

 

Veliku pažnju privukla je i situacija kada je Ivana đuskala pored gosta, koji se nije obazirao na pevačicu, a odmah su usledili komentari poput: 

- "On ne sme ni da pogleda", "Možda je devojka bila sa njim", "Ne sme od žene, bravo" - i mnogi slični. 

Tokom nastupa ređali su se poznati hitovi, a čini se da je Ivanina energija nadomestila prazninu u klubu. 

Ispod ovih snimaka našli su se razni komentari, a većina je pohvalila bivšu Uraganku i njen postupak da uopšte peva u polupraznom klubu. 

- "Svaka čast, mogla je da ne nastupi", "Ponaša se kao da je pun klub", "Svaka njoj čast što je pristala da peva, mnogi pevači pomeraju nastupe ako prodaju dovoljno karata ili nema puno publike" - nizali su se komentari podrške ispod snimka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading