Adil i Ana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevač Adil Maksutović i njegova supruga Ana Ramadanovski proslavljaju desetogodišnjicu braka. 

Njihov odnos je svojevremeno bio turbulentan, ali su oni uspelu da prevaziđu probleme i izglade odnose.

Oni su danas u srećnom i skladnom braku, a pevač je jednom prilikom ispričao kako je sve počelo.

- Upoznali smo se 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejem dugo, iz dana mladosti, a te 1994. godine, kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, šest godina je imala ja sam imao jedanaest. Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo - ispričao je Adil jednom prilikom i otkrio kako se rodila ljubav koja i danas traje.

- To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol. To je bilo u nekom periodu sa 14, 15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom. Ja sam bio šokiran, rekao sam „Ana jel moguće da si ti?“ Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu i bila je glavni provodadžija - prisetio se pevač i priznao da je "glavni provodadžija" bila upravo Anina majka.

- Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala i išla je pesma koju sam ja i snimio, „Ne diži ruku na nas“. Kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Ona uopše nije imala predstavu, jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike - rekao je za "Grand" i otkrio kako je zaprosio suprugu:

- Ja sam sve to lepo organizovao. Čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni, otišli smo i ide pesma „Ne diži ruku na nas“. I ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian- sa osmehom je ispričao pevač.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading