Aleksa Balašević
Foto: Printscreen/Instagram

Sin legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević prisetio se početaka sa svojom suprugom sa kojom je prošle godine dobio ćerku Veru.  

Aleksa je Nikolinu zaprosio u Izraelu, zašta je pola godine čekao dozvolu, a jednom prilikom naglasio je da mu je nežnija polovina promenila život iz korena.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame – objasnio je jednom prilikom Balašević.

Podsetimo, Aleksa Balašević zakleo se na večnu ljubav svojoj verenici Nikolini u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ceremonija je obavljena u intimnoj atmosferi, a Aleksin brak sa Nikolinom krunisao je patrijarh srpski Porfirije.


@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading