Aleksa Balašević sa ćerkom
Foto: Printscreen/Instagram

Aleksa je veoma posvećen porodici i svaki slobodan trenutak provodi sa njima, a sada je zbog poslovnih obaveza morao da napusti Srbiju.

On se tim povodom oglasio na mrežama i svojim pratiocima otkrio da putuje bez supruge i ćerkice Vere, pa je tom prilikom objavio fotografiju na kojoj je napisao:

- Opraštanje sa tatom pred put - stoji u opisu fotografije, a mladi Balašević je otišao u Rumuniju.

Podsetimo, Aleksa Balašević odlučio da je uloži novac u porodičnu kuću koja se nalazi u Novom Sadu na Salajci, a komšije porodice Balašević su nedavno otkrile koliko je uložio u renoviranje doma.

- Aleksa je odlučio da renovira pojedine delove porodičnog doma u Novom Sadu i uloži više od 20.000 evra. Makar se tako priča ovde po komšiluku. Olivera tu naravno upravlja organizacijom i kako će sve da izgleda. Dosta toga je urađeno, mada još uvek viđamo majstore da ulaze. Oni su pre nekoliko godina menjali fasadu i prozore na kući, ali su ostavili autentičan izgled porodičnog doma. Nisu želeli da narušavaju arhitekturu koja je već bila deo dobro poznatog doma u Novom Sadu – rekao je jedan od komšija tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading