Vendi isprozivala Selmu Bajrami
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Selma Bajrami razbesnela je javnost snimkom na kojem pokazuje dvoglavog orla i peva šiptarske pesme, a sada se za Alo! oglasila pevačica Vesna Vukelić Vendi, i bez imalo ustručavanja dala svoj sud o pomenutoj situaciji.

Poznato je da Vendi nema dlake na jeziku, te da uvek iskreno prekomentariše aktuelna dešavanja na estradi, tako da ni ovog puta nije štedela reči kada je njena koleginica u pitanju.

Vendi

Foto: ATA Images

 

- E pa ovako, da videla sam taj njen nastup i poenta je sledeća: Ona je pevala kod Albanaca i zapravo pevala je kod svojih, zato što oni ispovedaju jednu istu religiju, odnosno Islam i pevala je na pravom mikrofonu kod Albanaca. Meni je mnogo frapantnije i problem jeste, ne u Selmi Bajrami nego u ovim našim pevačicima koje su pevale na kožnom mikrofonu Albancu Ćazimu Osmaniju. Znači, ponoviću, tu je problem, to su te koje se pojavljuju na različitim manifestacijama, tamo Srbija, Srbija do Tokija, Kosovo je Srbija, tri prsta itd, i brane obraz Srbije tako što spavaju sa Ćazimom Osmanijem i tako čestitaju redovno Božić, Vaskrs i tako dalje, i to znači pevaju na kožnom mikrofonu Albancima, odnosno Albancu i što je najfrapantnije ima ih dosta, one koje su mu čak pevala i za džabe, to im je bila i čast da pevaju njemu i tukle se tamo. Ćazimova ljubavnica ih je tukla, a postoje i neke koje su tajne, o kojima se nije pisalo i on se zavlačio kod njih ovde u Beogradu, u njihovim vilama, o tome se nije pisalo. Postoje one koje su spavale s njim javno i tajno na kožnom mikrofonu. Tu je problem. Nije problem što Selma Bajrami peva svojima, to je jedna te ista vera, isto ispovedanje nego je poenta, ove naše što se busaju, što glume patriote, pevaju njemu na pomenutom mikrofonu - ističe pevačica za nas.

Vendi smatra da je prvi problem na koji bi želela da ukaže ponašanje pomenute kod Ognjena Amidžića u emisiji, a onda se osvrnula i na njenu navodnu aferu sa pevačem Halidom Muslimovićem.

- Što se tiče same Selme Bajrami, ona naravno treba da bude totalno marginalizovana ovde kod nas, trebala je mnogo pre ovoga. Trebala je recimo kada je pravila probleme tamo kod Ognjena Amidžića u emisiji sablažnjavajući se tamo nad ne znam koliko hiljada žena je Era Ojdanić promenio i dozivajući tamo tatu, mamu, daidžu, strinu, da je ona tu, da ona neće da crveni zbog njega. Era tada nije znao da joj stane na rep i dovodeći u pitanje kredibilitet Ognjenove emisije, tada su on i Era trebali da joj otvore vrata i pošalju napolje jer je sablažnjavala mnoge žene tih nekih muškaraca, pa tako recimo i ovog Halida Muslimovića o čiji se aferi s njim pričalo i tajno i javno i od još ko zna koliko muškaraca. Mene to ne zanima, ja ne volim ni da slušam o nečemu što me ne zanima, ali prosto ko god se vraća iz inostranstva bio je pun utisaka rekla-kazala sa kim je sve tamo po Beču ta Selma u priči, aferi, što oženjenih, što neoženjenih. Znači, ta vrsta demagogija i jajarenja s njene strane, to je trebalo da se saseče u korenu i da se pedalira jer nije dostojna za takav nivo gledanosti. Nema šlifa ni za šta, ima toliko putera na glavi. Mi smo joj omogućili da se hvata za glavu, niko ne komentariše njene afere sa Halidom Muslimovićem. - zaključila je Vukelićeva bez dlake na jeziku za Alo!

HITNA ZABRANA ULASKA U SRBIJU! Javnost besna nakon snimka Selme Bajrami na kom pokazuje dvoglavog orla, obratili se direktno njemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading