Boba i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović imaju dve ćerkice, bliznakinje Veru i Milu, ali se trude da decu ne pokazuju u javnosti jer oboje smatraju da to nije dobro za njihovo odrastanje.

Što se pak tiče trećeg deteta, o tome nikada ne govore za medije, ali je poznato da je Sloboda zatrudnela uz pomoć ulja Svetog Nektarija koji joj je iz Grčke doneo kolega Ivan Bosiljčić.

Bosiljčić je isto ulje donosio i za svoju suprugu, a kada su mu se na sličan problem oko trudnoće i začeća požalile i kolege Boba i Vojin, Ivan nije gubio vreme. Prvom prilikom otputovao je do Hilandara i vratio se sa uljem za Slobodu.

Osim što pomaže ženama da postanu majke, pomenuto ulje ima i druge isceliteljske moći, pa u ovaj manastir dolaze mnogi kako bi se uverili u moć ove svetinje, koja je, pored manastira Ostrog, utočište za mnoge.

I ubrzo se desilo čudo... Boba je ostala u drugom stanju i Vojinu podarila bliznakinje, a Ivanu su oboje večno zahvalni. Osim Bobe, i još neke poznate dame sa naše scene konzumirale su isto ulje i nakon toga postale mame.

Pravoslavni vernici slave Svetog Nektarija Eginskog, kojem se mole za zdravlje i za izlečenje. Njegova ikona čuva se u Valjevu, gde mnogi hodočasnici dolaze ne bi li im Sveti Nektarije uslišio molitve.

Ulje iz kandila Svetog Nektarija iznad moštiju je isceliteljsko. U Srbiji se deo njegovih moštiju nalazi u manastiru Ćelije.

 

@alo_portal Ana Radulović otkriva da li ju je muž prevario! Celu emisiju pogledajte na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anaradulovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading