Sofija i Viktor
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Dugo se spekulisalo o odnosu Sofije Šašić i Viktora Živojinovića, ali se njih dvoje o tome nikada nisu oglašavali.

Međutim, sada je Sofija rešila da objasni relaciju njihovog odnosa.

- Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu ti reći da bi mnogi voleli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični, šta znam. Šalimo se on i ja da ako nikoga ne nademo, da ćemo se na kraju uzeti nas dvoje - rekla je Sofija.

- Ne znam, volim ga kao druga, on je meni posebno drag. Mnogo smo izlazili, družili se, tako da ga baš gotivim. Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je Sofija.

Ono što je, navodno, Sofija prećutala jeste to da se Lepoj Breni ta veza nije dopadala i da zbog toga oni više nisu zajedno.

- Brena se družila sa Sonjom i bile su jako bliske, međutim, kada je shvatila da su Sofija i Viktor u nekoj šemi, ona je sinu, ali i Sonji skrenula pažnju i otvoreno rekla da joj se to ne dopada jer se znaju od malih nogu i da treba da ostanu prijatelji. Sonja se drznula, a onda je navodno neko Breni rekao kako mora da toj vezi stane na put jer se Sofija zakačila za Viktora samo zato što je njen sin. Od tada se Sonja i Brena više ne druže, ali o tome ne vole da pričaju - naveo je izvor blizak Breni za Star.

 

@alo_portal Publika u krcatoj Areni peva umesto Dina "Sve je laž" 🎤🎶 #alo #alodnevnenovine #koncert #dinomerlin #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading