Sofija
Foto: Alo/Alo

Sofija Šašić godinama je bila u lošim odnosima sa ocem, pevačem Željkom Šašićem, a o porodičnim odnosima u bolnoj ispovesti sada je prvi put otkrila pojedine detalje.

Ona je u podkastu "Poster" otvorila dušu i objasnila kako je teklo njeno odrastanje sa Lukasom, ali i kako se sada slaže sa tatom Željkom Šašićem.

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca... Istina je samo jedna - tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh, niti bilo ko, već neka njegova strana - otkrila je Sofija i dodala:

- Dugo nismo pričali, godinama, nismo bili ni u kakvom odnosu.

Sofiji je otac bio potreban u pubertetu, što je priznala.

- Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala Bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu - rekla je Sofija.

@alo_portal Sofija Šašić stigla u provokativom izdanju na premijeru filma "Pokidan" #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #sofijasasic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading