Stoja Novaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Dobro je poznato da Stoja Novaković pravi odličnu atmosferu gde god da se pojavi, a sada je odlučila i da pokaže kako ona izvodi pop numere, obzirom da je jedna od najpoznatijih folk i narodnih pevačica kod nas.

Naime, snimak na kome Stoja  peva pesmu Dina Merlina zapalio je društvene mreže, pa je tako pevačica, na nagovor svoje publike, morala i sama da ga objavi.

 

 

U prilog tome koliko je ona dobro to uradila, govori i prilog da je pop diva Jelena Karleuša komentarisala njen video.

- Na molbu mnogih od vas, pustiću ovaj deo mog nastupa na zid Instagrama, očigledno vam se svidelo… Inače, ako na svojim nastupima i otpevam po koju tuđu pesmu, to su samo kvalitetne pesme, koje se meni lično svidjaju i od kolega koje lično cenim. Ne pevam trenutne, aktuelne ili prolazne hitove da bih se dodvorila publici i „pravila atmosferu“ u klubu. Jer Stoja je institucija – poručila je pevačica u opisu videa na kojem je pokidala pesmu Dina Merlina.

@alo_portal HVALA TI, ŽARE… Milan Marić održao emotivni govor na komemoraciji Žarka Lauševića! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic #milanmaric ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading