Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Jelena Karleuša rešila je da okrene novi list, pa je o svemu uredno obavestila fanove.

Naime, JK će od sada na nastupima, pored svojih hitova, u repertoar uvrstiti i pesme malobrojnih kolega koje su o njoj imale lepe reči u javnosti. S tim u vezi, ona je objavila spisak odabranih, a Stoju je posebno izdvojila i poželela joj Arenu!

- Od sad, pored mojih pesama, na nastupima pevam i pesme kolega koje su imale divne reči za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pevača. Izabrani ljudi - napisala je JK, a onda posebnu objavu posvetila Stoji: 

- Ovo je hit i ovo je pevačina! Ako iko treba da puni arene, to su ovakve žene, ovakve energije i sa ovakvim decenijskim hitovima! Kakva kraljica - pohvalila je Jelena Stoju, uz snimak na kome ona peva Senidinu pesmu "Riplej".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading