STALNO SMO SE SVAĐALI, IZLAZIO SAM MU IZ AUTA NASRED AUTO-PUTA: Jašar Ahmedovski otkrio dugo čuvane tajne o poginulom bratu Ipčetu
Foto: Promo/Ivana Stevanović

Pevač Jašar Ahmedovski pre skoro 30 godina ostao je bez brata Ipčeta nakon što je tragično nastradao.

Ovaj gubitak delovao je užasno poražavajuće na celu porodicu, a Jašar je jednom prilikom otkrio kakav je odnos imao sa bratom.

Naime, Jašar je otkrio da se sa bratom najviše svađao zbog njegova brze vožnje koja ga je na kraju koštala života. 

- Doživeo sam veliku tragediju 1994. godine, bilo mi je mnogo teško, ali sam morao da nastavim. Ostao sam bez mog brata Ipčeta koji je imao saobraćajnu nesreću, tada mi se život okrenuo naopačke, trebalo je živ i zdrav izaći iz toga. Nama je on bio nešto najbolje i najlepše, mnogo je teško… Bio sam u Beogradu kada sam saznao za njegovu smrt, bilo je 5 ujutru. Pesme koje sam mu posvetio, otpevao sam tada i nikad više, teško je bilo i snimiti te pesme… Ipčetove pesme su toliko popularne da je idol i mlađim generacijama. Kad pevam njegove pesme, to je delirijum. Mnogo mi je drago zbog toga - rekao je pevač, pa dodao:

- Njemu sam bio uzor, doveo sam ga u Beograd, odgovaran sam bio za njega, trudio sam se da poštuje kodekse života. Bio je temperametan, vozio je brzo. Stalno sam se svađao sa njim zbog toga, čak sam i izlazio negde na auto-putu ako ne vozi sporije. Takav je bio, i nažalost sa takvom vožnjom je završio. Teško zaplačem, ali kad čujem njegovu pesmu, da. Emocija me oduzme. Otac i majka su umrli od tuge kad je on poginuo - rekao je Ahmedovski sa knedlom u grlu - ispričao je Jašar jednom prilikom u "Premijeri, vikend specijalu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading