Jašar Ahmedovski
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Jašar Ahmedovski (58) ne odustaje od redovnih treninga, a na svojim društvenim mrežama neretko voli da se pohvali rezultatom istih.

Iako neretko voli da pozira u kupaćem kostimu, pevač je to sada uradio u potpuno obučenom izdanju, iako mu je majicu bila na ivici pucanja. 

Naime, Jašar je pozirao u bež majici, pa je čak zauzeo neobičnu pozu, a sve u cilju da što bolje prikaže svoje mišiće na kojima je naporno radio, a majica na njemu samo što nije pukla. 

Podsetimo, pevač Folk pevač Jašar Ahmedovski izaziva veliku pažnju zbog fotografija na kojima se vidi kako, kao tinejdžer, vežba u teretani, a prema pisanjima domaćih medija, pevač je hteo još dodatno da se podmladi i uradi zatezanje lica ili popularno rečeno "fejslifting". 

- Jašar trenira dugi niz godina, ali malo ko zna da pokušava da vrati formu koju je imao u mladosti. Dešava se da dvaput dnevno ide na trening, a sad je počeo da odlazi i na razne estetske tretmane. Botoks je probao više puta, masaže lica i slično, a sad je s doktorom s jedne privatne klinike razgovarao o fejsliftingu. Na konsultacijama mu je lekar objasnio i pokazao kakav efekat bi imao posle intervencije, a dogovorili su se da operacija bude krajem januara pošto Jašar ima nekoliko nastupa - rekao je jednom prilikom upućen izvor za "Republiku".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading