OTKRIVENO KO ŽIVI U STANU UBIJENE KSENIJE PAJČIN Bivša voditeljka tvrdi da je u pitanju prevarantkinja koja je poznata policiji
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre 13 godina kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda upucao u stanu na Voždovcu.

Nakon njene smrti stan je dugo bio prazan, a onda kako su mediji ranije pisali, u njemu su živeli studenti.

Ipak, priča je sada dobila novi epilog, budući da bivša voditeljka Olja Crnogorac tvrdi da sada na toj adresi stanuje devojka koja ju je opljačkala.  

Olja Crnogorac na svom profilu podelila je sa pratiocima nemili događaj koji joj se nedavno desio kada je prevarena od strane organizatorke za putovanja, a nakon što se raspitivala o njoj, saznala je da je devojka prevarila i poznatog pevača ali i da živi u stanu gde je živela Ksenija Pajčin. 

- Ona je radila u jednoj agenciji gde je prevarila poznatog pevača kog je poslala na Sajšele sa ženom i decom 15 dana, a onda je pokupila pare i nestala i nakon toga je dobila otkaz. Saznala sam i da je odavno dobro poznata policiji. Ja kao detektiv saznala sam i da živi u stanu pokojne Ksenije Pajčin, i da su joj navodno pare ukrali u autobusu, međutim kamere su pokazale drugačije. - rekla je Olja u videu koji kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je pevačicina majka u stanu koji se nalazi na Voždovcu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading