olja crnogorac
Foto: Alo/Printscreen

Bivša voditeljka Olja Crnogorac vrlo je aktivna na svom TikTok nalogu, a na ovoj platformi sada je otkrila da je pokradena.

Naime, Olja je otkrila da je ženi koja joj je ogranizovala putovanje uplatila 1.000 evra, a ista nije ispunila svoje zaduženje, već samo uzela novac.

- Svake godine putujem u Instanbul i drug mi je preporučio ženu koja za neke super pare može da mi sredi hotel i avionsku kartu. Nisam se dvoumila i odmah sam je pozvala. Bila je jako slatkorečiva. Pronašla mi je hotel sa doručkom za tri noćenja i avio karte za 1.000 evra. Sve mi je poslala na Viber, a ja nisam ni obraćala pažnju zašto je avio kartu navodno dva puta menjala - započela je ona. 

- Kada sam došla na aerodrom, dugo nisu mogli da me pronađu u sistemu, tako da pretpostavljam da je čekala poslednji trenutak da plati karte. Drugi ogroman šok usledio je kada smom došle u hotel i nismo imale rezervaciju, a ni uplaćena tri noćenja za koja sam joj prethodno dala pare. Kada sam je zvala da je pitam šta se dešava, rekla mi je da je neka blokada u plaćanju i da njena zaposlena stiže direktno u hotel da to plati. Prošlo je nekoliko sati i onda sam shvatila da sam namagarčena - rekla je Olja, pa nastavila. 

- Dotična gospođa A.T. uplatila je samo avio kartu u jednom smeru, a ostatak novca uzela za sebe. Rekla sam joj da će moj brat doći po novac koji sam joj uplatila, a ona meni da je u minusu i da joj je banka blokirala račun. Kada sam saznala da je ovo i prethodno radila, počela je da menja priču i rekla mi da će mi dati novac čim sletim - rekla je, pa dodala:

- Prijavila sam je policiji, a tamo su me pitali da li želim da se pridružim grupi od 25 ljudi koji je gone i odgovorila sam potvrdno - zaključila je Olja na svom TikTok nalogu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading