pedja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Peđa Jovanović dobio je drugu šansu od supruge Ane Jovanović koja ga je pre nekoliko godina ostavila, jer više nije mogla da podnese njegovo alkoholisanje.

Oni su sada ljubavi dali novu priliku, što je i Ana indirektno potvrdila kada je na Instagramu objavila stotine ruža koje je od Peđe dobila za 35. rođendan.

Peđa je o borbi s alkoholom u nekoliko navrata pričao u javnosti, a priznao je i da je za rastanak od Ane jedini krivac on i porok koji je imao.

- Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam - rekao je Peđa jednom prilikom.

- Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio - ispričao je Jovanović.

"Ana nije mogla da me trpi"

- Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikako nije potrebno. Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima - rekao je Peđa u jednom intervjuu 2022. godine.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading