Peđa Jovanović
Foto: Alo/Promo

Muzičar Peđa Jovanović ne krije da je imao probleme sa alkoholom, pa je nedavno otvoreno progovorio o svojom borbama sa pićem.

Zbog toga mu se čak i porodica raspala, ali srećom, nije došlo do razvoda još uvek. Naime, njegova supruga Ana Jovanović trpela je mnogo, a u jednom treutku rešili su da stave tačku na emotivni odnos.

Uprkos tome što nisu zajedno, Peđa i Ana se nisu razveli, a pevač je priznao da radi na tome da mu supruga oprosti i da izglade nesuglasice.

Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - rekao je Peđa u emisiji "Magazin In".

Anu je javnost upoznala kao suprugu pevača, a zbog atraktivnog izgleda i provokativnih fotografija, na Instagramu je prati skoro 300.000 ljudi.

Uprkos tri trudnoće, Ana ima svršenu figuru, telo za poželeti na kom se naziru mišići, a mnoge pripadnike jačeg pola ostavlja bez daha svojim izgledom i atributima koje ističe fotografijama u bikiniju.

Ana je posvećena privatnom biznisu, kreira i reklamira kupaće kostime, veoma je aktivna na Instagramu gde objavljuje slike sa egzotičnih destinacija koje posećuje i očigledno uživa u putovanjima širom sveta, prenosi Blic.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading