Nikola i Bojana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Dom Nikole Rokvića i njegove supruge Bojane pun je ljubavi, sreće i dečjeg smeha, što njihovi pratioci redovno mogu da vide na njihovim društvenim mrežama. 

Nikola i Bojana žive u dupleksu na Novom Beogradu, u elitnom delu grada, a kako su imali želju i za dvorištem i zelenom oazom u  srcu glavnog grada, odlučili su se za stan u prizemlju.

Ograđeni deo dvorišta poznati par je uredio po svojoj meri, a tokom toplijih dana to je omiljeni kutak njihovih mališana.

Tu su udobne ležaljke, vaze pune cveća raznih boja, trpezarijski sto gde porodica često obeduje kada je lepo vreme, čak imaju i kućicu za igru, a zeleni “zidovi” čuvaju prostor i sakrivaju njihovu idilu od prolaznika.

- Zatvaranje sezone dvorišta početkom novembra je više nego što smo mogli tražiti. Sada već tradicionalno kupujemo hrizanteme, zajedno dekorišemo bundeve i uživamo kada nam mirišu iz tanjira. Volimo tradiciju, jer u odrastanju gradi postojanost, sigurnost, stabilnost i lojalnost - napisala je Nikolina supruga pored fotografije na kojoj ih vidimo sve na okupu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading