Eva Ras
Foto: Alo/Printscreen

Mnogi smatraju da bi, desetinama filmova u kojima je igrala, Evi Ras trebalo bi dodati i jedan koji bi bio snimljen po njenoj životnoj priči. Imala je četrdeset godina kada je preminuo njen suprug Radomir Stević Ras, deset godina kasnije ostala je i bez ćerke Krune, a zatim je dobPoznato je da je Eva veoma mlada ostala udovica, a nakon muževljeve smrti nikada nije želela da uđe u novi emotivni odnoila kancer. Uprkos svemu, ili kako bi ona rekla, u inat svemu, ide dalje.

"Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ''Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio''. Da je Bog hteo da ja imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa... I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.", rekla je glumica jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Ona je ispričala i da je njen odnos sa suprugom bio jedinstven, te da su savršeno funkcionisali.

"Živeli smo ljubav, a ne svakodnevni život. On je radio šta je on hteo, ja sam radila šta sam ja htela, a kada bismo bili zajedno, delili bismo ljubav. O poslovima nikada nismo međusobno razgovarali, to je bio sekundarni deo našeg braka. Mi se nismo mogli nagledati jedno drugoga, obožavali smo kada smo jedno drugome u blizini.", objasnila je Eva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ras (@evaras4588)

Glumica često u javnosti ističe da zaslužuje bolji tretman kao istaknuta glumica, te da ju je bilo sramota da traži nacionalnu penziju, zbog koje je jednom prilikom imala suicidne misli.

"Više puta sam pokušala da izvršim samoubistvo. Pre 10, 11 godina kad su se pojavile nacionalne penzije, bilo me je silno sramota da sam ja potpisala molbu da mi daju nacionalnu penziju. Sramota me je bilo da konkurišem i da ne dobijem nacionalnu penziju i onda sam krenula na Brankov most da izvršim samoubistvo.", rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading