Ela Dvnornik
Foto: Alo/Printscreen

Bivši suprug Ele Dvornik, britanski biznismen Čarls Pirs, ispraznio je sve njene račune i novac prebacio na svoj privatni žiro-račun.

Njena firma je u blokida, a izvor je napomenuo da je to uradio namerno.

- To bi uradio svako kad bi video da se opstruira nešto što je vrednim radom napravio. Sve te firme bile su Eline, Čarls je bio samo zaposlen. On je kamikaza - rekao je izvor i napomenuo da je Čarls svojim akcijama uništio firmu.

Ela Dvornik sa mužem

Printscreen

 

Inače, influenserka je 2016. godine pokrenula firmu 'Manijak', a tada je objasnila da se radi o prvom evropskom inkubatoru koji je okupljao influensere te marketinšku platformu za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Firma je od početka imala jednog zaposlenog, a od 2021. godine su na njoj dva zaposlenika s platom malo većom od 1.000 evra.

"Manijak" je, prema Fininim podacima, prošle godine imao prihod od 219.000 evra. Kapital i rezerve su iznosili 300.000 evra. Ove godine firma je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u leto je objavljena na listi da ne daje plate, a 22. septembra je četvrti put blokirana i tako je i danas.

Obrt "Cruella" pokrenula je 2018. godine, a i on je četvrti put ove godine u blokadi. Međutim, ove godine Ela je pokrenula novu firmu "Alterella" koja uredno posluje, prenosi Jutarnji.hr.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading