Ela Dvornik sa mužem
Foto: Alo/Printscreen

Ela Dvornik bori se na sudu sa bivšim mužem Čarlsom Pirsom oko kuće u Istri, koju je kupila pre dve godine. Svoju kuću ne da i svim silama će se boriti na sudu da dokaže da je to samo njena imovina koja ne treba da bude podeljena sa Čarlsom.

Ela se kućom pohvalila na svom Instagram nalogu čim se preselila. Ona je objavljivala i kako slažu stvari za šta im je trebalo pet dana, ali i kako ju je sredila. Jedan kutak novog doma posvetila je i pokojnom ocu, muzičkoj zvezdi Dinu Dvorniku. Naime, na zidu je postavljena njegova slika, a ovaj prizor je mnoge raznežio.

- Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje dece živeti pa gotovo na selu s nešto više od hiljadu komšija, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću napokon iz stanara preći u vlasnika, i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to - napisala je Ela na Instagramu nakon useljenja i dodala:

- Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru.

Podsetimo, nakon vesti o razvodu Ele i Čarlsa, a zatim i vesti da je on tužio Elu zbog udela u kući u Balama, burno je reagovala njena porodica:

- Drago nam je što joj je napokon došlo iz du*eta u glavu. Znali smo otpočetka ko je Čarls. Elu jako volimo i cenimo - rekli su članovi Eline porodice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading